"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 23 квітня 2018, 21:00

Про п’ятий транш МВФ, концесію "Борисполя" та зміцнення гривні.

 

Про п’ятий транш МВФ. Україна і МВФ продовжують переговори щодо приїзду місії МВФ до Києва для подальшої співпраці в рамках програми.

Про кредитний рейтинг України. Рейтингове агентство S&P Global Ratings підтвердило довгострокові та короткострокові суверенні кредитні рейтинги України за зобов'язаннями в іноземній та національній валюті на рівні "B-/B", прогноз - "стабільний".

Про концесію "Борисполя". Концесія аеропорту "Бориспіль" може потенційно дати державі приблизно 2,5 мільярда євро у вигляді інвестицій і платежів.

Реклама:

Про покарання за кіберзлочини. Кабінет міністрів пропонує розмежувати підслідність кіберзлочинів, істотно підвищивши при цьому відповідальність за втручання в їх роботу.

Про зміцнення гривні. Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's прогнозує курс гривні на кінець 2018 року на рівні 29,5 гривні за долар.

Про обшуки у "Мотор Січі". Служба безпеки проводить обшуки на публічному акціонерному товаристві "Мотор Січ" в Запоріжжі.

Про облікову ставку. Більшість членів комітету монетарної політики Національного банку вважають малоймовірним зниження облікової ставки центробанку в поточному році.

Про розкрадання в АМПУ. Детективи НАБУ повідомили про завершення досудового розслідування семи підозрюваним у заволодінні понад 247 млн гривень ДП "Адміністрація морських портів України".

Ви хочете знати більше?

В очікуванні "великого вибуху": як українці створили найкращі накопичувачі енергії в світі

Українська компанія Yunasko розробляє одні з найкращих у світі суперконденсаторів — пристрої для зберігання енергії. Чим вони унікальні і чому ще не зробили революції у світовій енергетиці, розповідає ЕП.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!