OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 7 березня 2018, 21:00

Про "Богдани" для армії, українських багатіїв та 4G.

Про "Богдани" для армії. Протягом 2016-2017 років офіційний дистриб’ютор китайської продукції Great Wall "Богдан-Індустрія" підписала тендерні контракти на 26,1 млн гривень для постачання техніки в зону АТО.

Про 4G. Трійка українських мобільних операторів прогнозує запуск технології мобільного зв'язку четвертого покоління (4G) в діапазоні 1800 МГц в липні поточного року.

Про посадовців НКРЕ. НАБУ у лютому 2018 року порушило кримінальне провадження стосовно зловживань службовим становищем посадових осіб НКРЕ при прийнятті регуляторних рішень на користь енергетичних підприємств холдингу "ДТЕК".

Реклама:

Про українських багатіїв. Семеро українців потрапили до рейтингу найбагатших людей світу, який щорічно складає американський журнал Forbes.

Про Коломойського. НБУ програв екс-власникам Приватбанку в суді та не зможе забрати в них курорт "Буковель".

Про електромобілі. Первинні реєстрації електромобілів в Україні (нових і старих) в січні-лютому поточного року зросли на 60% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до 482 одиниць.

Ви хочете знати більше?

На "трубі": репортаж з диспетчерської української ГТС

Як функціонує українська газотранспортна система, хто подає газ українцям та ЄС і кожного дня спілкується з "Газпромом". Про це в репортажі ЕП з мозоку української ГТС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!