Віскі POWERS повертається до України: три смаки та новий дизайн
PROMOTED

Віскі POWERS повертається до України: три смаки та новий дизайн

Вівторок, 30 березня 2021, 13:00 -
Ірландське преміум-віскі POWERS з 200-річною історією повертається на український ринок у радикально оновленому дизайні пляшки та в розширеному асортименті.

На батьківщині POWERS є одним із найбільш продаваних віскі і тепер стане доступним для поціновувачів в Україні.

Масштабні зміни відбулися вперше за багато років і торкнулися всієї структури та етикетки:

• Витягнутий циліндр пляшки поступився місцем прямокутній формі, яка гарантовано привертатиме увагу і виділятиметься на полицях;

• Шийка пляшки набула форми дистиляційного мідного куба з винокурні, де виробляється віскі POWERS, – саме її силует став натхненням при створенні дизайну;

• Осучаснена та самобутня етикетка отримала ромбовидну форму, оновлені шрифти та яскраві графічні елементи. Усі три різновиди віскі POWERS мають етикетку свого кольору: червоного, блакитного та бежевого.

 

Основна мета змін – переосмислити старі традиції в сучасному ключі. Новий дизайн не лише має поєднати ірландський дух із технологіями сьогодення, а й підкреслити благородне походження та преміальність бренду.

"З 1791 року ми ніколи не зраджували своїм принципам та не озиралися назад. І завжди дотримувались головного правила при створенні віскі: піклуйтеся про людей і у вас вийде відмінний продукт.

Ми намагаємося завжди робити правильні речі: коли йдеться про турботу про наших співробітників чи про допомогу ірландським фермерам та ремісникам. Ми вважаємо, що кардинальні зміни зараз – теж правильний вибір", – кажуть у POWERS.

 

У наш час портфель POWERS в Україні буде представлено:

1. POWERS Gold Label  купажоване віскі міцністю 43,2%. Витримується в американських бочках з-під бурбона, а далі single pot still* змішується із зерновим віскі вищого ґатунку з тривалою витримкою.

Так народжується ароматний напій з гармонійним і збалансованим смаком, у якому переважають відтінки груші, шоколаду, ванілі, пісочного печива і пряних спецій. Завершується приємним медовим післясмаком.

2. POWERS Three Swallow – single pot still* віскі міцністю 40%. Витримується в дубових бочках з-під бурбона, що додає сильного деревного характеру напою.

Багатогранний букет розкривається відтінками смаженого мигдалю, цитрусових, хрусткого яблука і масла, а завершується м'яким зерновим післясмаком. В ароматі – запашні нотки кориці, мускатного горіха, банана і дуба.

3. POWERS John's Lane (12YO ) – single pot still* віскі міцністю 46%. Створюється шляхом витримки протягом 12 років у дубових бочках з-під бурбона і хересу Олоросо.

У результаті такого поєднання виходить насичений, пряний і стійкий смак з нотками горіхів, спецій та солодкістю персиків, яблук і тростинного цукру. У післясмаку розкриваються прянощі спецій та ледь помітний металевий відтінок, а в ароматі – відтінки шоколаду, карамелі, тютюну, ячменю та апельсинової цедри.

 

POWERS – легендарне ірландське віскі, є оригінальним прикладом багатої спадщини та історії дистиляції ірландського віскі, яке також увійшло в історію як одне з найбільш популярних в Ірландії.

Невелика винокурня була відкрита в 1791 році в дублінському трактирі батька-засновника Джеймса Пауера. Він винайшов унікальну технологію Single Pot Still*, у якій використовується тільки серцевина дистиляту, що проходить потрійну дистиляцію в мідних перегінних кубах (англ. Copper Pot Still), з метою отримання найбільш якісних спиртів для створення оригінального преміум-віскі.

Унікальна технологія виробництва і старовинні рецепти збереглися донині, продовжуючи національну традицію. Сьогодні напій виготовляється на новій винокурні New Midleton – головному центрі з виробництва високоякісного ірландського віскі.