Для Азарова: Як правильно читати Інтернет-видання "Економічна правда"

Для Азарова: Як правильно читати Інтернет-видання "Економічна правда"

Четвер, 25 жовтня 2007, 20:35 -
Микола Янович Азаров образився на "Економічну Правду". Проблема переважно в тому, що віце-прем'єр неуважно читає сайт і мало спілкується зі своїми підлеглими.
Микола Янович Азаров образився на "Економічну Правду". Проблема переважно в тому, що віце-прем'єр неуважно читає сайт і мало спілкується зі своїми підлеглими.

На брифінгу після урядового засідання 24 жовтня перший заступник прем’єра та міністр фінансів Азаров разів із десять згадав наше видання. Гніваючись, він розповів журналістам, що прочитав у "Економічній правді", яку чомусь назвав газетою, статтю із "загадковою" назвою "Бюджет 2007 року з тріском провалився".

Тому "ЕП" хоче дещо пояснити пану Азарову.

1. По суті питання

На "ЕП" розмістили новину з посиланням на сайт – до речі, міністерства економіки, яке підлегле самому Азарову. Новина – це не стаття. Дані – не "ЕП", а уряду Азарова. Якщо він має претензії до цифр – нехай посварить голову мінекономіки Анатолія Кінаха.

А щодо заголовку - Микола Янович, мабуть, не побачив знак запитання : "Бюджет 2007 року з тріском провалився?". А якщо таке питання його дратує, то "ЕП" знову спрямовує пана Азарова... до Кінаха.

Реклама:

Адже на початку осені міністр економіки обмовився про небезпеку невиконання бюджету. Провідні експерти поділяють думку, що такий ризик справді існує. Тому питання, поставлене у заголовку, жодним чином не нове й не зі стелі взяте.

"ЕП" хоче знати:

  • Чому дефіцит бюджету за передвиборчий місяць раптово зростає на 2,6 млрд грн? Такі темпи зростання однозначно загрожують виконанню бюджету зокрема і макроекономічній стабільності взагалі.
  • Чому приватизацію-2007 вже було - із тріском – провалено? – не виконано на майже 85%? Чи не затріщить так само бюджет?

    2. Як читати "Економічну Правду"

    Оскільки пан Азаров зробив не зовсім коректне посилання на новину, розміщену на "ЕП", вказавши кілька разів, що матеріал буцімто анонімний, вважаємо за потрібне вдатися до деяких пояснень. Новини - не авторський матеріал, а редакційний, подається із посиланням на першоджерело.

    Новини розташовані в третьому зліва стовпці. Вгорі – назва рубрики "Новини". Перша колонка зліва – авторські статті, що стосуються рубрики "Думки". В центральній колонці, під великою світлиною, – аналітичні матеріали та репортажні статті, написані за певними подіями в економіці.

  • Реклама: