Нерухомість і девелопмент

ТОВ РК Траєкторія
Рейдерами сегодня становятся банки
Вчера сотрудники банка «БМ Банк» совершили незаконное вторжение в помещение продуктового магазина, расположенного в Печерском районе по ул. Иванова, 12. Владелец магазина – ТОВ «Печерські зорі». Помещение сдано в аренду частному предпринимателю, который ведет предпринимательскую деятельность по продаже продуктов питания для льготной категории граждан – инвалидов Великой отечественной войны.
АН "Ваш Ковчег"
Адвентистська громада в Чернівцях по вул. Миколайчука відсвяткувала своє 15-річчя
В суботу, 5 червня, в Чернівцях Адвентистська громада по вул. Миколайчука, 2 відсвяткувала 15 річницю від дня заснування. Привітати вірян зі святом прибули єпископи Церкви Адвентистів Сьомого Дня, підприємці нашого краю, які вклали свою лепту в будівництво молитовного будинку, віряни з інших громад міста.
АН "Ваш Ковчег"
Українці підтримають закон про заборону алкогольних напоїв
Враховуючи те, що лише повна відмова від вживання алкогольних напоїв робить людину вільною від алкогольної залежності, прийняття закону про заборону алкогольних напоїв є цілком логічним і послідовним кроком влади. Хіба залежність від алкоголю не є жахливішою і масштабнішою від ігрової залежності? Хто з нас не бачив, як люди в стані алкогольного сп’яніння опускаються до рівня тварин і виставляють себе на посміховище?
АН "Ваш Ковчег"
Відпрацювання в суботу зачіпає релігійні переконання українців
Звичай відпрацьовувати свята в суботу зачіпає релігійні перконання українців. В Біблії написано про суботній відпочинок, про що слід не забувати як Президенту України, народним депутатам, міністрам, так і звичайним роботодавцям. “Пам'ятай день суботній, щоб святити його” – одна з десяти Божих заповідей, така ж, як і "Шануй батька й матір", “Не чини перелюбу”, "Не кради". Субота в Біблії названа днем Господнім, бо цей день освятив Бог і заповів нам святити його.
Loco Motiv
На Кіпрі найпривабливіші умови закордонної іпотеки
Про це повідомив аналітичний звіт дослідження умов закордонного кредитування нерухомості для жителів країн СНД (опублікував журнал «Собственник» - http://sob.ru/issue4661.html).
Трійця істинна та неправдива
Однією з фундаментальних засад християнської Церкви є віра в єдиного Бога Отця, Сина і Святого Духа. Незважаючи на те, що й донині в нашому суспільстві існують представники аріанської єресі, які відкидають Божество Ісуса Христа і не визнають особистості Святого Духа, на підставі Святого Письма досить легко спростувати хибність їхніх тверджень.
АН "Ваш Ковчег"
Українці проти діяльності екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів та астрологів!
Українці, які майже стовідсотково сповідують християнську віру, з радістю зустріли новину про те, що парламентарі пропонують заборонити діяльність екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів, астрологів, ясновидців, віщунів, провидців, адже співпрацюють вони не з Богом, а це засуджується Святим Письмом.
АН "Ваш Ковчег"
Пасха Нового Завіту - хліб і вино чи паска з писанками?
Великодні свята особливим чином відрізняються серед всіх інших традицій та звичаїв нашого народу. Саме в цей час замість звичного привітання "Добрий день" всюди чути "Христос воскрес!" та відповідь "Воістину воскрес!". Великодні дійства, які є традиційними в нашій культурі, загалом відомі, тому пропоную зупинитися на біблійному значенні свята Пасхи, щоб перевірити відповідність традиційного святкування з Святим Письмом.
Loco Motiv
Ожидается очередное повышение спроса на услуги Интернет-маркетологов
По результатам последних исследований проведенных Consultancy Digital Marketers United и ExactTarget в декабре 2009 и январе 2010 года, 64% опрошенных компаний планирует повысить расходы на поисковую оптимизацию и услуги Интернет-маркетологов в 2010 году, в то время как 17% будет увеличивать бюджеты на рекламу в печатных СМИ.
"Комфорт-Сервіс"
ЗАО «Карпатский дом» не рассчитывается с подрядчиками за строительство комплекса "Шале Грааль" в Трускавце
ЗАО «Карпатский дом» (г. Трускавец, Львовская обл.) отказывается рассчитываться с подрядчиками за услуги по строительству и оборудованию лечебно-рекреационного курортного комплекса "Шале Грааль" в Трускавце, заявляют руководители ряда компаний, работавших на указанном объекте.
Биогаз: Латвия и Украина не пасут задних вместе
В первые дни нового 2010 года компания «ЗОРГ УКРАИНА» получила 2 новые контракта от EcoGen SIA (Латвия) на проектирование биогазовых станций.
Подарок Пафилии жителям Лачи
Компания Пафилия, в рамках программы социальной ответственности, спроектировала и приняла участие в создании парка в районе бухты Лачи. Компания разработала проект Зеленой зоны и обеспечила материалы и саженцы на сумму 10 000 евро в рамках благотворительного сотрудничества с городскими властями Полис Христохус.
Loco Motiv
На Кипре завершается работа над законопроектами, упрощающими функционирование рынка недвижимости
Министр утренних дел Республики Кипр Неоклис Силикиотис заявил, что завершены консультации с ведущими политическими силами в парламенте по вопросам принятия пакета документов, связанных с улучшением процедуры выдачи титулов на недвижимость и с оптимизацией различных сторон функционирования рынка движимости.
Almyrida Seaview - уютный комплекс на острове Крит
На одном из греческих островов, служившим домом древнейшей Европейской цивилизаций, продолжается строительство уникального комплекса недвижимости «Almyrida Seaview», рассчитанного на покупателей и инвесторов с Восточной Европы.
Loco Motiv
Молочнику дали зеленый тариф. Впервые.
«Украинская молочная компания» получила лицензию на комбинированное производство тепловой и электрической энергии, что дает ей право продажи электроэнергии по зеленому тарифу и по нерегулируемому тарифу.