Експерти Traders Union зробили прогноз щодо Bitcoin (BTC)

Вівторок, 8 листопада 2022 —
В рамках дослідження фінансового ринку, а також ринку криптовалют, експерти Traders Union вивчили фундаментальні та технічні фактори, які впливають на вартість Bitcoin (BTC). На основі отриманих даних було створено спеціальний аналітичний розділ, в якому щотижня публікуються актуальні прогнози динаміки курсу BTC, розташований онлайн графік Bitcoin, а також низка корисної інформації, яка покликана допомогти трейдеру в самостійному аналізі ринку криптовалют.
 
BTC Price Prediction

Для чого потрібен прогноз BTC (BTC Price Prediction)?

BTC Price Prediction дозволяє кожному трейдеру стежити за динамікою зміни вартості Bitcoin, а також історичними даними цієї криптовалюти. Таким чином, кожен трейдер може удосконалювати свою торгову стратегію, вибудовувати довгострокові перспективи у процесі торгівлі BTC та мінімізувати ризики.

Основні переваги вивчення прогнозів Bitcoin від Traders Union:

  • прогнози публікуються фінансовими експертами та аналітиками - професіоналами;
  • при складанні прогнозів враховуються економічні та політичні події, фінансові новини тощо;
  • всі прогнози по BTC зберігаються мінімум рік з моменту публікації, що дозволяє мати доступ до історичних даних щодо біткойну;
  • прогнози містять зображення графіка із зміною вартості Bitcoin, що дозволяє візуалізувати динаміку руху цін.

Як допомагає трейдеру інтерактивний графік BTC (Bitcoin)?

Численні тайм-фрейми графіка BTC дозволяють відстежувати те, як змінюється вартість Bitcoin у той чи інший відрізок часу і під впливом якихось економічних чи політичних чинників це відбувається. Ця інформація розширює можливості — допомагає прогнозувати ринок, поведінку активу та можливе зростання чи спад його вартості.

Графік BTC оновлюється онлайн, тому надає найсвіжіші та найактуальніші дані в режимі реального часу.

Які фактори впливають на зростання чи падіння ціни Bitcoin?

Основними факторами, що впливають на вартість BTC є:

1. Вартість інших криптовалют. Базові криптовалюти впливають вартість один одного, серед них Shiba inu (SHIB) price prediction. Тому ціна Біткоїна безпосередньо залежить від ціни інших альткоїнів.
2. Використання та структурування блокчейну. У випадку з Bitcoin на його вартість також впливає співвідношення кількості вже здобутих монет до видобутку нових.
3. Заяви офіційних представників великих світових корпорацій щодо застосування Bitcoin у тій чи іншій фінансовій сфері. 
4. Активність засобів масової інформації та стабільність біткоін-спільноти.
5. Політичні події, які спрямовані на інтеграцію BTC у фінансовий сектор країн зі стійкою економікою, регулювання Bitcoin на державному рівні в цих країнах.

Висновок

Traders Union є спільнотою трейдерів, яка надає своїм учасникам доступ до актуальної експертної інформації. Прогнози по BTC від Traders Union — це один із способів отримати свіжі дані про вартість Bitcoin, вивчити готовий професійний прогноз щодо руху ціни BTC вгору або вниз, а також навчитися самостійно прогнозувати динаміку курсу цієї криптовалюти.

Traders Union – це надійний фінансовий партнер, який відкриває перед трейдерами широкі можливості та забезпечує їм всебічну підтримку.

Реклама: