Як б'юті-майстру в Києві орендувати кабінет своєї мрії?

Вівторок, 22 червня 2021 —
Часи, коли б'юті-майстри обслуговували клієнтів у себе вдома, канули в минуле.
 

Сьогодні мало хто захоче нарощувати вії на кухні або стригтися посеред передпокою під звуки телевізора. Не випадково, все більше приватних майстрів воліють орендувати кабінети в салонах. Такий підхід виглядає більш солідно і дозволяє серйозно займатися розвитком власного бізнесу.

У Києві можна знайти чималу кількість локацій, що пропонують затишний куточок за подібною ціною. Але, як показує практика, вірити рекламним оголошенням можна далеко не завжди. У цій статті ми зібрали слушні поради для майстрів, які знаходяться в пошуку місця для роботи.

Довіряй, але перевіряй: як знайти та орендувати beauty-кабінет?

Добре обладнане, акуратне і стильне робоче місце – "обличчя" майстра. Багато в чому клієнти складають перше враження про фахівця, візуально оцінивши кабінет і його технічне оснащення. Саме тому важливо підібрати стильну, сучасну і перспективну локацію. Але як це зробити?

  • Визначтеся з місцем розташування. Якщо у вас вже є постійні клієнти, подумайте про те, чи буде їм зручно добиратися. Але якщо ви тільки починаєте кар'єру, обирайте кабінети у великих спальних районах або ж в центрі міста.
  • Вивчіть всі умови. Важлива не тільки вартість оренди, але і наявність в приміщенні стандартного устаткування й меблів, Wi-Fi, комфортної зони очікування. Окремо обговоріть фінансові аспекти співпраці: багато орендодавців не включають в місячний платіж комунальні послуги або вимагають відсоток від загального прибутку майстра.
  • Домовтеся про перегляд. Не побачивши потенційний робочий кабінет своїми очима, погоджуватися на оренду не можна. Уважно огляньте приміщення і не соромтеся ставити запитання. Об'єктивно оцініть якість ремонту.

Підписання договору оренди – обов'язкова умова. Документ, оформлений за всіма юридичними правилами, є гарантією законності та прозорості угоди.

GoBeauty Studios – українська мережа студій для приватних майстрів

Старт в beauty-індустрії без великих фінансових вкладень і стресу – це реально. GoBeauty Studios пропонує приватним майстрам Києва швидко розпочати свою справу в індивідуальному обладнаному кабінеті. У столиці працюють 10 студій, де фахівець може орендувати зручний кабінет.

Кабінети GoBeauty Studios укомплектовані всім необхідним: столами, стільцями й шафами, мийками, канапами та дзеркалами. Комунальні платежі, охорона і прибирання приміщень включені у вартість оренди. У всіх студіях GoBeauty Studios є швидкісний Wi-Fi та кавоварка. Досвідчені менеджери готові відповісти на питання, що цікавлять і допомогти майстру з адміністративними й організаційними нюансами.

Весь прибуток майстер залишає собі, перераховуючи GoBeauty Studios лише обумовлену суму щомісячної орендної плати. Сторони підписують офіційний договір, в якому перераховані всі права та обов'язки.

Реклама: