PROMOTED

Новий захищений месенджер: Lecksis виходить на український ринок

Середа, 17 квітня 2024, 11:20 -

Українським користувачам став доступним новий месенджер, який дозволяє дзвонити та вести переписки анонімно та безпечно.
 
Lecksis встановлюється без надання особистих даних. Для реєстрації потрібно тільки створити нікнейм. Ім’я, телефон і фото користувач додає по бажанню. Також в месенджер інтегровано VPN, що дозволяє не розкривати IP-адресу юзера. 

 

Від зламу аккаунт в Lecksis також надійно захищений: у випадку втрати паролю, відновити його можна тільки, ввівши сід-фразу з 24 слів, яка генерується автоматично при реєстрації.

Повідомлення в Lecksis шифруються, і ніхто, крім вас, не може їх переглядати: в продукт вбудовано шифрування за допомогою алгоритму Double Ratchet. Ключі шифрування зберігаються у користувачів, і лише вони можуть читати повідомлення. Сервер Lecksis не зберігає історію повідомлень.

Також месенджер не фіксує дії користувачів, це означає, що всі переписки будуть анонімними і ніхто, крім самих користувачів, не зможе переглядати їхню історію. Дані про дзвінки також не зберігаються: дзвінки відбуваються через протокол WebRTC.

Lecksis також пропонує додаткові функції: вбудований гаманець для криптовалют та можливість використання проксі для захисту вашої IP-адреси.

В майбутньому розробники обіцяють інтегрувати в продукт більш вдосконалений штучний інтелект, конструктор ботів і маркетплейсу.