Вже шість нових українських виробників стали постачальниками речового майна для ЗСУ

П'ятниця, 29 березня 2024, 18:32 -

З початку роботи "Державного оператора тилу" (ДОТ) шість нових українських виробників стали постачальниками речового майна для Збройних Сил України.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Зазначається, що це стало можливим завдяки активній роботі ДОТ з ринком, роз'ясненню специфіки державних закупівель та наданню чіткого алгоритму дій щодо побудови процесів.

"Частка українських виробників, які постачають тилові товари для Збройних Сил України, зростає. Все частіше переможцями тендерів стають середні та малі виробники, особливо це стосується закупівель речового майна. Ми продовжимо роботу, спрямовану на збільшення частки українського виробника в наших закупівлях за рахунок кращого планування та укладання довгострокових контрактів", - зазначив генеральний директор "Державного оператора тилу" Арсен Жумаділов.

Реклама:

Загалом з грудня минулого року ДОТ уклав 87 договорів на постачання речового майна на суму 6,4 мільярда гривень.

Нагадаємо:

Державний оператор тилу уклав договори на постачання пляшкової води Збройним силам України. Завдяки конкуренції за квартал вдасться зекономити 233 млн гривень.

Реклама:

Генеральний директор ДП "Державний оператор тилу" Арсен Жумаділов заявив, що граничні ціни на продукти харчування для ЗСУ не будуть вищими за ціни у супермаркетах.

Реклама: