Нафта дешевшає на тлі зростання запасів у США

Четвер, 16 листопада 2023, 09:55 -

Ціни на нафту продовжили падати, оскільки міністерство енергетики США повідомило про збільшення запасів нафти в країні до найвищого рівня з серпня.

Про це повідомляє enkorr.

Зазначається. що січневі ф'ючерси на Brent дешевшали на лондонській біржі ICE Futures на 0,64 дол до 80,54 дол за барель. Днем раніше Brent здешевшала на 1,29 дол до 81,18 дол за барель.

Також Грудневі ф'ючерси на WTI дешевшали на Нью-Йоркській товарній біржі NYMEX на 0,63 дол до 76,03 дол за барель. За попередню сесію контракт здешевшав на 1,6 дол до 76,66 дол  за барель.

Реклама:

"Комерційні запаси нафти в США на тижні, що завершився 10 листопада, збільшилися на 3,6 млн барелів, йдеться в доповіді Міненерго країни. На тиждень раніше вони зросли на 13,87 млн барелів", – йдеться в повідомленні. 

Додається, що експерти, опитані S&P Global Commodity Insights, у середньому очікували зростання нафтових резервів за цей період на 4,5 млн барелів.

Нагадаємо:

Реклама:

ЄС планує доручити Данії перевіряти та потенційно блокувати танкери з російською нафтою, що проходять через її води, на тлі спроб західних країн встановити на неї "стелю цін", якої РФ навчилась уникати.

Реклама: