Кабмін передав мережу АЗС Glusco в управління "Укрнафті"

Вівторок, 12 вересня 2023, 20:09 -
 
Фото: нафтогаз

Кабінет міністрів визначив "Укрнафту" управителем активів компанії Glusco.

Про це повідомив у Facebook голова правління "Нафтогазу" Олексій Чернишов.

"Також КМУ дав завдання врегулювати питання відшкодування витрат понесених ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг" (U.GO), яка займалася перезапуском заарештованих комерційних активів Медведчука.

Нагадую, що обидві компанії Укрнафта та Нафтогаз Ойл Трейдинг входять до Група Нафтогаз і продовжують працювати", - написав Чернишов.

Реклама:

Нагадаємо:

На початку серпня АРМА повідомило про розірвання договорів з "Нафтогаз Ойл Трейдинг" про управління заарештованою мережею АЗС Glusco, яку повʼязують з Віктором Медведчуком.

Серед причин розірвання договору в АРМА назвали систематичне надання недостовірної інформації про доходи, які управитель отримував від використання автозаправок та нафтобаз.

Реклама:

"Нафтогаз Ойл Трейдинг", яке є дочірньою компанією державної НАК "Нафтогаз України", всі звинувачення зі сторони АРМА відкидає.

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) запропонувало Кабінету міністрів передати АЗС колишньої мережі Glusco в управління "Укрнафти" за особливою процедурою.

В інтерв'ю ЕП Чернишов говорив, що "Нафтогаз ойл трейдинг" готовий передати арештовані заправки мережі Glusco до "Укрнафти", але за умови, що отримає назад вкладені в АЗС кошти.

Читайте також: "Нафтогаз" та "Укрнафта" борються за колишні заправки Glusco. Хто отримає спадщину Медведчука?

Економічна правда

Реклама: