"АрселорМіттал Кривий Ріг" купує у "Нафтогазу" 200 мільйонів кубометрів газу

Вівторок, 2 травня 2023, 16:55 -

Компанія "АрселорМіттал Кривий Ріг" уклала угоду з ГК "Нафтогаз Трейдинг" про купівлю 200 млн куб. м природного газу - цей обсяг покриває орієнтовно більше половини річної потреби підприємства у блакитному паливі.

Про це повідомляє пресслужба "Нафтогазу".

Угоду підписали 28 квітня.

Зазначається, що постачання дасть можливість "АрселорМіттал Кривий Ріг" збільшити рівень виробництва, що скоротилося внаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Реклама:

"АрселорМіттал Кривий Ріг" використовує природний газ практично в усіх своїх виробничих процесах. Наявність стабільного запасу посилює наші шанси цього року поступово наростити виробництво та ввести в роботу промислові агрегати після вимушеної паузи з початку повномасштабної війни", - заявив генеральний директор "АрселорМіттал Кривий Ріг" Мауро Лонгобардо.

"АрселорМіттал Кривий Ріг" працює у складі міжнародної компанії "АрселорМіттал" - світового лідера у виробництві сталі, найбільшого іноземного інвестора в Україні. Підприємство має повний металургійний цикл: гірничодобувне виробництво (відкриті розробки та підземне видобування руди), коксохімічне та металургійне виробництва. До виробництва залучено близько 26 тис людей.

Шановні підприємці, керівники малого та середнього бізнесу просимо вас допомогти в зборі інформації про проблеми, виклики та можливості для робочої сили в Україні. Пройти опитування проєкту CIPE.

Реклама:

Економічна правда

Реклама: