Amazon уріже винагороди працівникам за акції компанії

Четвер, 6 квітня 2023, 10:32 -

Корпорація Amazon заявила, що скоротить винагороди співробітникам за акції, що є частиною її компенсаційного плану, через невизначеність економіки.

Про це повідомляє Reuters.

"Ми прийняли рішення трохи зменшити нагороди RSU (обмежених фондових одиниць) в останньому прогнозному році", — сказав представник Amazon у заяві, надісланій електронною поштою, не вказуючи період останнього прогнозованого року. .

Ця новина з’явилася через кілька тижнів після того, як Amazon оголосила про другий раунд масових звільнень, що стало продовженням хвилі скорочень робочих місць в технологічному секторі, оскільки сповільнення економіки змушує компанії скорочувати витрати.

Реклама:

Вперше про заплановану зміну в структурі оплати праці компанії повідомив Business Insider. Видання зазначило, що Amazon переоцінить компенсацію за 2025 рік у першому кварталі наступного року, щоб "запланувати зміну акцій".

Компанія зважувала можливість коригування своєї компенсаційної моделі в майбутньому, щоб вона була більш збалансованою між базовою грошовою винагородою та власним капіталом, розглянувши поєднання нестабільної економіки та свого компенсаційного бюджету.

Цього року акції Amazon зросли понад 20% після падіння майже на 50% у 2022 році.

Реклама:

Нагадуємо:

Компанія Amazon у найближчі тижні звільнить ще 9 тисяч співробітників на додаток до попередніх скорочень - очікується, що останнє скорочення торкнеться підрозділів хмарних обчислень, реклами, кадрів та Twitch.

Реклама: