Українські атомники ЗАЕС відмовились навчати "гастролерів" з Калініської АЕС - Енергоатом

Середа, 15 лютого 2023, 10:38 -

Українські атомники, які працюють на тимчасово окупованій ЗАЕС відмовились навчати завезених окупантами представників Калінінської АЕС та співпрацювати з росіянами.

Про це повідомляє пресслужба НАЕК "Енергоатом".

"Тепер російські атомники-гастролери не можуть знайти собі місця на станції, оскільки щось робити там вони не можуть через брак і знань, і навичок", - йдеться в повідомленні.

Це означає, що черговий план рашистів зі встановлення своїх порядків на захопленій ними ЗАЕС знову на межі провалу, бо кваліфікованого персоналу, готового працювати на терористів, все одно не вистачає.

Реклама:

"Навіть попри погрози, катування, шантаж та безупинні залякування українці на ЗАЕС тримаються гідно і співпрацювати з окупантами відмовляються", - додали в Енергоатомі.

Компанія вкотре закликала атомників не підписувати жодних контрактів із росіянами, щоб не стати прямими посібниками агресора.

Нагадуємо:

Реклама:

У тимчасово окупованому Енергодарі почастішали випадки викрадень працівників ЗАЕС, які не погоджуються підписувати контракти з фейковою компанією від Росатому.

На тимчасово окуповану Запорізьку АЕС прибув персонал з Калінінської АЕС, серед "заїжджих гастролерів" - інженери з управління реакторами, начальники змін, електрослюсарі й інші представники "атомних спеціальностей".

Реклама: