ПриватБанк відкрив відділення у найбільшому мікрорайоні звільненого Херсона

Середа, 23 листопада 2022, 10:59 -
 
фото: приватбанк

ПриватБанк 23 листопада відкрив у звільненому Херсоні відділення, яке знаходиться на головній центральній магістралі найбільшого в місті мікрорайону Таврійському - проспекту 200-річчя Херсона, 32.

Про це повідомляє пресслужба держбанку в Telegram.

У фінустанові розповіли, що це вже третє відділення, роботу якого ПриватБанк поновив у Херсоні менш ніж за тиждень.

"Ми чітко розуміємо важливість відновлення роботи банківського сектору економіки на звільнених територіях.

Реклама:

Без нас, банкірів, неможливо відновити роботу ні торговельної, ні сфери обслуговування тощо. Ми зробимо все від нас можливе, аби херсонці отримували всі банківські послуги вчасно і в повному об'ємі", - заявив директор Південного макрорегіону ПриватБанку Олексій Цимбалюк.

Наразі у Херсоні вже працюють три відділення: по вул. Суворова, 34, вул. Потьомкінська, 20 та проспекту 200-річчя Херсона, 32. 

 
фото: приватбанк

"У них можна скористатися послугами каси, банкомата-ресайкла (може як видавати купюри, так і приймати), отримати допомогу спеціалістів з обслуговування клієнтів.

Реклама:

Зняти готівку вже можна і в банкоматі в холі приміщення комунального некомерційного підприємства "Херсонська міська клінічна Лікарня ім. А. і О. Тропіних", що по вул.Комарова,2", - пояснили в банку.

Загалом ПриватБанк відновив повноцінну роботу 36 своїх базових відділень у містах та селищах на деокупованих ЗСУ територіях України. 

Читайте також: Випалена земля. Як бізнес повертається на Херсонщину та чому шлях буде непростим?

Нагадаємо:

До звільненого Херсона 19 листопада прибув потяг з Києва вперше з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Державний Приватбанк у середу, 16 листопада, відкрив перше відділення у деокупованому Херсоні.

Державний Ощадбанк з 16 листопада відновлює роботу відділення в звільненому Херсоні. Адреса установи: вул.Чорноморська, 29а.

Державний ПриватБанк з п'ятниці 11 листопада розпочав низку заходів щодо відновлення роботи відділень, мережі банкоматів та терміналів у звільненому Херсоні.

11 листопада у Головному управлінні розвідки повідомили, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії. 

12 листопада у звільненому Херсоні почали працювати законні обласна та міська військові адміністрації, а також СБУ та Нацполіція. Водночас у Херсоні ввели комендантську годину з 17 вечора до 8 ранку.

Перші базові станції мобільних операторів у Херсоні через відсутність світла працюють на генераторах та терміналах Starlink.

Економічна правда

Реклама: