"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ощадбанк повернувся до звільненого Херсона

Середа, 16 листопада 2022, 10:42 -

Державний Ощадбанк з 16 листопада відновлює роботу відділення в звільненому Херсоні. Адреса установи: вул.Чорноморська, 29а.

Про це повідомляє пресслужба Ощадбанку.

"У найкоротший термін команда банку провела необхідні роботи для відновлення роботи в деокупованому місті. Встановлено генератор для забезпечення електроенергією, інше обладнання для підтримки потрібних комунікацій. У відділенні відновив роботу банкомат.

Раніше Ощадбанк першим серед банків відновив роботу повноцінного відділення на деокупованій території Херсонщини. 7 листопада запрацювало відділення у смт Нововоронцовка за адресою: пров. Торговий, 3. Приміщення банку було відремонтовано після пошкоджень вибуховою хвилею", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Херсонці протягом останніх місяців пережили справжній жах окупації, і ми прагнемо, щоб у місто якнайшвидше повернулось нормальне життя. Для нас дуже важливо оперативно відновити виплату пенсій, соціальної допомоги та надання інших банківських послуг на території Херсонщини", - заявив голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

Нагадуємо:

Державний ПриватБанк з п'ятниці 11 листопада розпочав низку заходів щодо відновлення роботи відділень, мережі банкоматів та терміналів у звільненому Херсоні.

Реклама:

11 листопада у Головному управлінні розвідки повідомили, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії. 

12 листопада у звільненому Херсоні почали працювати законні обласна та міська військові адміністрації, а також СБУ та Нацполіція. Водночас у Херсоні ввели комендантську годину з 17 вечора до 8 ранку.

Перші базові станції мобільних операторів у Херсоні через відсутність світла працюють на генераторах та терміналах Starlink.

Економічна правда

Реклама: