Маск заявив, що Twitter покінчив зі звільненнями і знову готовий до найму – ЗМІ

Вівторок, 22 листопада 2022, 14:47 -

Власник Twitter Ілон Маск заявив, що компанія покінчила зі звільненнями після звільнення майже двох третин із 7500 співробітників і активно набирає співробітників на посади в сфері інженерії та продажу реклами.

Про це пише The Verge із посиланням на двох співрозмовників, які були присутні на зустрічі Маска зі співробітниками.

Заява була зроблена того ж дня, коли ​​хвиля скорочень обрушилася на відділ продажів Twitter, який втратив майже все своє вище керівництво відтоді, як Маск очолив компанію.

За словами джерел, співробітники заохочуються до рекомендацій.

Реклама:

При цьому Маск не уточнив, на які саме інженерні або рекламні посади наймає Twitter, і наразі компанія не має жодної відкритої вакансії на своєму веб-сайті.

Минулого тижня видання The Verge повідомило, що рекрутери Twitter вже звертаються до інженерів з проханням приєднатися до "Twitter 2.0 - компанії Ілона".

Відповідаючи на запитання співробітників, Маск сказав, що "не має планів" перенести штаб-квартиру Twitter в Техас, як він зробив з Tesla, але що може мати сенс мати "подвійну штаб-квартиру" в Каліфорнії і Техасі.

Реклама:

Нагадуємо:

Український розробник, колишній Staff Software Engineer у Twitter Віталій Бондаренко, який звільнився після ультиматиму Ілона Маска перед співробітниками, розповів деталі процесу звільнень спіробітників та політики нового власника.

Сотні співробітників Twitter вирішили піти з компанії після того, як напередодні новий власник Ілон Маск встановив ультиматум: погодитися на "довгі години роботи з високою інтенсивністю" або звільнитися.

Мільярдер та власник Twitter Ілон Маск розіслав працівникам електронні листи, у яких вимагає зобов’язатись працювати у високо інтенсивному режимі або прийняти пропозицію звільнення з компанії з компенсацією.

Новий власник Twitter Ілон Маск напередодні вперше надіслав співробітникам електронного листа, щоб підготувати їх до "важких часів попереду" і заборонити віддалену роботу, якщо він особисто не схвалить її.

Економічна правда

Реклама: