Після ультиматуму Маска сотні співробітників Twitter вирішили піти з компанії

П'ятниця, 18 листопада 2022, 11:35 -

Сотні співробітників Twitter вирішили піти з компанії після того, як напередодні новий власник Ілон Маск встановив ультиматум: погодитися на "довгі години роботи з високою інтенсивністю" або звільнитися.

Про це пише Reuters.

"Ці звільнення підкреслюють небажання деяких з 3000 співробітників Twitter залишатися в компанії, де Маск раніше звільнив половину штату, включаючи вище керівництво, і безжально змінює культуру, роблячи акцент на довгий робочий день і інтенсивний темп роботи", - пише агентство.

Пізно ввечері в четвер Маск написав у Twitter, що його не турбують звільнення, оскільки "найкращі люди залишаються".

Реклама:

Маск зустрівся з деякими топ-співробітниками в четвер, щоб спробувати переконати їх залишитися, сказав один з нинішніх співробітників і нещодавно звільнений співробітник, який підтримує зв'язок з колегами по Twitter.

Понад 110 співробітників Twitter щонайменше на чотирьох континентах оголосили про своє рішення піти в публічних повідомленнях в Twitter, які переглянуло Reuters, хоча кожну відставку неможливо було перевірити незалежно.

Близько 15 співробітників, багато з яких займаються продажем реклами, повідомили про свій намір залишитися в компанії.

Реклама:

У внутрішньому чаті Twitter понад 500 співробітників написали прощальні повідомлення в четвер, повідомило джерело агентству.

Точну кількість співробітників, які мають намір покинути компанію, відразу встановити не вдалося.

Twitter не відповів на запит про коментарі.

Серед звільнених багато інженерів, відповідальних за виправлення помилок і запобігання перебоїв в роботі сервісів, що викликає питання про стабільність роботи платформи на тлі втрати співробітників.

Нагадуємо:

Мільярдер та власник Twitter Ілон Маск розіслав працівникам електронні листи, у яких вимагає зобов’язатись працювати у високо інтенсивному режимі або прийняти пропозицію звільнення з компанії з компенсацією.

Новий власник Twitter Ілон Маск напередодні вперше надіслав співробітникам електронного листа, щоб підготувати їх до "важких часів попереду" і заборонити віддалену роботу, якщо він особисто не схвалить її.

Економічна правда

Реклама: