"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Маск поставив ультиматум співробітникам Twitter: овертайм або звільнення

Середа, 16 листопада 2022, 18:55 -

Мільярдер та власник Twitter Ілон Маск розіслав працівникам електронні листи, у яких вимагає зобов’язатись працювати у високо інтенсивному режимі або прийняти пропозицію звільнення з компанії з компенсацією.

Про це повідомляє Bloomberg.

Співробітники, які погоджуються перепрацьовувати, мають заповнити онлайн-форму до 17:00 за нью-йоркським часом у четвер. Тому, хто не готовий до такого режиму роботи, Маск запропонував тримісячну вихідну допомогу.

Маск написав, що для того щоб Twitter досяг успіху, "нам потрібно буде бути надзвичайно жорсткими".

Реклама:

"Лише виняткова продуктивність становитиме прохідний бал", – додав він.

У примітці Маск зазначив, що в майбутньому у Twitter більше домінуватимуть інженери, які складатимуть більшість співробітників і матимуть найбільший вплив на компанію. 

Twitter він назвав "компанією з програмного забезпечення та серверів", але додав, що функції дизайну та управління продуктом як і раніше будуть дуже важливими і підпорядкованими йому.

Реклама:

Нагадуємо:

Новий власник Twitter Ілон Маск пізно ввечері в середу вперше надіслав співробітникам електронного листа, щоб підготувати їх до "важких часів попереду" і заборонити віддалену роботу, якщо він особисто не схвалить її.

Компанія Twitter тимчасово закрила свої офіси у п'ятницю після оголошень співробітникам про те, що їх проінформують електронною поштою цього ж дня, чи будуть вони звільнені.

Новий очільник Twitter Ілон Маск планує звільнити до половини співробітників Twitter в рамках масштабного скорочення витрат компанії.

Реклама: