Amazon розпочав звільнення у рамках плану скоротити 10 тисяч співробітників

Четвер, 17 листопада 2022, 11:10 -

Інтернет-гігант Amazon заявив, що звільнив деяких співробітників в своїй групі пристроїв - компанія, як і раніше, націлена, на скорочення близько 10 000 робочих місць, в тому числі в своєму роздрібному підрозділі і відділі кадрів.

Про це пише Reuters із посиланням на джерела.

Зазначається, що це перше офіційне оголошення від компанії після того, як низка ЗМІ написали про плани Amazon щодо звільнень.

Виконавчий директор Amazon Дейв Лімп у своєму блозі заявив, що компанія вирішила консолідувати команди у своєму підрозділі пристроїв, який популяризував колонки, якими споживачі керують за допомогою мови. Він повідомив про це співробітників, яких він скоротив у вівторок.

Реклама:

"Ми продовжуємо стикатися з незвичайним і невизначеним макроекономічним середовищем", - сказав він. "У світлі цього ми працювали протягом останніх кількох місяців над тим, щоб ще більше розставити пріоритети, які мають найбільше значення для наших клієнтів і бізнесу", - розповів керівник компанії.

Для Amazon скорочення різко контрастують із зусиллями, які компанія зробила кілька місяців тому, щоб подвоїти свою базову зарплату, щоб більш агресивно конкурувати за таланти.

Нагадаємо:

Реклама:

Інтернет-гігант Amazon уже починаючи з цього тижня планує звільнити приблизно 10 000 чоловік - це стане найбільшим скороченням в історії компанії.

Економічна правда

Реклама: