Glovo відновив роботу в Україні

Середа, 9 березня 2022, 17:17

Компанія у сфері доставки Glovo частково відновила діяльність в Україні для надання послуг першої необхідності у двадцяти містах країни, включаючи Київ.

Про це повідомляє пресслужба Glovo.

Минулого тижня компанія зробила доступним свій сервіс в обмеженому режимі (з 10:00 до 18:00) у містах західної та частково центральної України, а також у кількох районах Києва.

"Такі дії були викликані підвищеним попитом на життєво важливі послуги для мешканців та громадських організацій, які не можуть отримати доступ до продуктів харчування, ліків і товарів першої необхідності", – ідеться в пресрелізі.

Реклама:

Зазначається, що Glovo не шукає фінансової вигоди від надання послуг в Україні і відмовляється від комісії за використання платформи для партнерів, громадських організацій та аптек.

Операційний дохід від доставки для користувачів буде переказаний українській громадській організації "Повернись живим".

"Метою компанії є надання гуманітарної підтримки та необхідної логістики, об'єднуючи користувачів та кур'єрів з партнерськими ресторанами, аптеками, продуктовими магазинами та громадськими організаціями", – ідеться в повідомленні.

З моменту поновлення роботи в Україні в додатку представлено близько тисячі локацій партнерів, а замовлення доставляють понад 700 кур'єрів.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: