Visa тимчасово скасовує транзакційні комісії в Україні

П'ятниця, 4 березня 2022, 14:36

Visa заявила, що підтримує бізнес в Україні та тимчасово скасовує транзакційні комісії.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Ми розділяємо зусилля уряду України щодо забезпечення стабільності та безпеки платіжної інфраструктури та використання цифрових платежів, і підтримуючи це, Visa скасує внутрішні транзакційні комісії та призупинить дію міжбанківської комісії для внутрішніх транзакцій в торгівельних точках впродовж березня 2022 року", - йдеться в офіційній заяві компанії.

Крім того, Visa тимчасово скасує внутрішні міжбанківські та еквайрингові транзакційні комісії на території України для платежів на благодійні цілі до 31 травня 2022 року.

Реклама:

"Ці заходи спрямовані на підтримку наших клієнтів торгівельно-сервісних підприємств, а також на забезпечення функціонування електронних платежів в цей складний час", - кажуть у Visa.

"Команда Visa абсолютно шокована ганебним вторгненням в Україну російськими військовими силами, якому немає виправдання", - заявила Віра Платонова, старшої віцепрезидентки, директорки з регіонального розвитку Visa в Україні, Грузії, та країнах Кавказу, Центральної Азії і Південно-Східної Європи.

За її словами, перераховані кроки погоджені з міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим та першим заступником глави ОП Ростиславом Шурмою.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: