Прем'єр: Очікуємо у лютому наступного перегляду діючої програми МВФ

Понеділок, 24 січня 2022, 20:10
 
FLICKR/IMF

Прем'єр Денис Шмигаль заявив, що у лютому очікують наступного перегляду діючої програми МВФ.

Про це він сказав на брифінгу за підсумками засідання РНБО.

"Ми зараз працюємо з МВФ, практично кожного дня відбуважться співпраця міністерств з місією МВФ. Очікуємо у лютому місяці наступного перегляду діючої програми і, звичайно, працюємо над майбутнім продовженням наступних програм МВФ", - заявив прем'єр.

Більше про співпрацю з МВФ читайте у статті Ярослава Вінокурова: Спізнілий транш. Що влада пообіцяла МВФ за 2,2 мільярда доларів

Реклама:

Нагадуємо:

Голова фінкомітету Верховної Ради Данило Гетманцев вважає, що Україна може пройти 2022 рік без нової програми МВФ попри заплановані 550 млрд грн виплат за держборгом.

У 2021 році повідомлялось, що Національний банк та Міжнародний валютний фонд наступного року почнуть перемовини щодо нової програми співпраці.

Міжнародний валютний фонд завершив перший перегляд програми stand-by та погодив виділення Україні другого траншу у 700 млн доларів

Україна та Міжнародний валютний фонд 18 жовтня досягли згоди на рівні персоналу щодо першого перегляду програми Stand-By.

Міністр фінансів Сергій Марченко розповів, що уряд очікує наступних переглядів програми в березні та червні наступного року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: