Uber Shuttle тимчасово припиняє роботу в Києві через нові правила карантину

Понеділок, 5 квітня 2021, 11:30
 

Uber у зв'язку із новими нормами карантину призупиняє роботу сервісу Uber Shuttle починаючи з 5 квітня.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"У зв’язку з новими нормами карантину ми тимчасово призупиняємо роботу сервісу Uber Shuttle починаючи з 5-го квітня. Ми повідомимо користувачів, як тільки маршрути знову будуть доступними.

Для усіх користувачів, які мали активний пакет Shuttle в акаунті Uber станом на понеділок 5 квітня, ми автоматично продовжимо термін дії пакету, коли сервіс відновить свою роботу", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Нагадаємо:

Вранці 5 квітня столиця зупинилась у багатокілометрових заторах після того, як міська влада дозволила користуватись громадським транспортом лише окремим категоріям громадян і лише за наявності спецперепусток.

З 5 квітня у столиці не працюють школи та дитячі садочки, а в громадський транспорт пускають тільки за спецперепустками.

Київська міська рада оприлюднила порядок отримання спеціальних перепусток на проїзд у громадському транспорті. У Київраді звернули увагу, що кількість спецперепусток обмежена. Заяви від окремих осіб не приймаються.

За словами мера Віталія Кличка, столична влада планує видати близько 400 тисяч спецперепусток на громадський транспорт, що працюватиме під час обмежень у спеціальному режимі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: