Питання відставки Уруського наразі не розглядається - Гетманцев

Понеділок, 15 лютого 2021, 19:33
 

Питання відставки віцепрем'єра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського не розглядається фракцією "Слуга народу", проте з боку економічного комітету до міністра "є деякі претензії". 

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на слова голови податкового комітету Данила Гетманцева.

"Щодо діяльності пана Уруського є деякі претензії з боку економічного комітету Верховної Ради, від наших колег і вони обговорюються всередині нашої команди. На сьогодні питання про його відставку не розглядається", - зазначив він.

За словами депутата, необхідно вичерпати всі можливості для врегулювання проблемних питань у діяльності Уруського, а потім вже приймати відповідні кадрові рішення.

Реклама:

"Є питання до більшості міністрів у тому чи іншому сенсі. Помилки є у всіх: у когось - більший обсяг, у когось менший обсяг помилок. Наше завдання - виправити ці помилки і досягти результату", - додав Гетманцев.

Нагадаємо:

Раніше повідомлялося, що фракція "Слуга народу" під час свого засідання 15 лютого планує розглянути ситуацію зі збором підписів за відставку віце-прем'єра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: