Кравцов назвав звинувачення з боку ArcelorMittal брехливими

Понеділок, 8 жовтня 2018, 10:24

В.о. голови "Укрзалізниці" Євген Кравцов називає брехливими заяви керівництва компанії ArcelorMittal про те, що УЗ ускладнила роботу великого бізнесу в Україні.

Про це він розповів в інтерв'ю LIGA.net.

"Ці заяви абсолютно брехливі. Заява керівництва компанії - це кричущий випадок", - сказав Кравцов.

За його словами, відтепер УЗ буде займати більш жорстку медійну позицію щодо подібного роду заяв і наведених цифр.

Реклама:

"Складається відчуття, що ми працюємо в різних світах, а вони не наш клієнт і ми не їх перевізник", - додав керівник УЗ.

"По-перше, ми повністю виконали заявлені з їх боку плани на перевезення. Якщо перевести на тонно-кілометр ми перевезли продукції ArcelorMittal на 23% більше, ніж рік тому", - підкреслив він.

Кравцов зазначив, що УЗ надає значно більше техніки для забезпечення потреб комбінату, ніж рік тому. "Ми йдемо врівні з завантаженням, яке забезпечувалося минулого року", - сказав він.

"Більш того, коли у них на підприємстві був страйк локомотивного господарства і підприємство зупинилося, погрожуючи вибухнути екологічною катастрофою, ми дали їм підмінні локомотиви укомплектовані бригадами. Не відвернулися, реально прийшли на допомогу. І після цього чути такі заяви - це був просто шок і для мене і для моїх колег, які контактують з цим контрагентом", - додав Кравцов.

Раніше генеральний директор підприємств ArcelorMittal в Україні і Казахстані Парамжіт Калон заявив, що трансформація ПАТ "Укрзалізниця" "призвела до хаосу на ринку залізничних перевезень і ускладнила роботу великого бізнесу в Україні".

Калон підкреслив відсутність узгодженості в роботі керівництва "Укрзалізниці" в головному офісі і на місцях.

"Укрзалізниця" назвала звинувачення з боку ArcelorMittal спробою перекласти відповідальність за власні помилки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: