Ціна на нафту Brent піднялася вище 72 доларів

Вівторок, 17 липня 2018, 19:07

Ціни на нафту змінюються різноспрямовано у вівторок, Brent перейшла до слабкого зростання після різкого падіння напередодні.

Про це свідчать дані торгів, передає "Інтерфакс-Україна".

Вересневий ф'ючерс на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 17:30 подорожчав на 0,24 долара (0,32%) - до 72,08 долара за барель.

Вартість ф'ючерсу на нафту WTI на серпень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) впала до цього часу на 0,4 долара (0,59%) - до 67,6 долара за барель.

Реклама:

Увага трейдерів також як і раніше направлена на Іран. Міністр закордонних справ Джавад Заріф у вівторок заявив, що деякі з країн, що прагнуть зберегти іранську ядерну угоду, вжили низку заходів, які дозволять Ірану продовжити поставки нафти.

Як пише The Wall Street Journal, Китай може збільшити закупівлі нафти в Ірану після відновлення санкцій США в повному обсязі (щодо нафтового ринку - з листопада).

Дані з США, проте, можуть вказати на триваюче скорочення запасів нафти. За оцінками опитаних Bloomberg експертів, обсяг запасів минулого тижня зменшився на 3,05 млн барелів після падіння більш ніж на 12 млн барелів тижнем раніше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!