OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 18 грудня 2017, 21:00

Про рекордну вартість бензину, МВФ та скандального Кривопишина.

Про скандального Кривопішина. "Київпастранс" має виплатити екс-главі Південно-Західної залізниці Олексію Кривопішину 250 тисяч гривень за патент на корисну модель на перевезення пасажирів "міською електричкою".

Про біткоїн. 15 грудня Служба безпеки вилучила біткоїни у засновника відомого блогу про блокчейн.

Про МВФ. В НБУ вважають, що Україні варто почати переговори про запуск нової програми співпраці з Міжнародним валютним фондом ще до завершення нинішньої на початку 2019 року.

Реклама:

Про проблемні кредити. Національний банк констатує, що банківська система України в 2017 році встановила світовий рекорд за розміром проблемних кредитів.

Про Приватбанк. У Національному банку констатували, що фінансовий результат Приватбанку є дещо кращим ніж прогнозувалось раніше завдяки скороченню процентних витрат.

Про платні дороги. Старт робіт з будівництва платних доріг Львів - Краківець і Київ - Біла Церка можливий не раніше 2019 року.

Про вартість бензину. Ціна на бензин марки А-95 вперше перевищила позначку 30 гривень за літр.

Про голову НБУ.В четвер 21 грудня Верховна Рада може розглянути призначення голови Національного банку України.

Хочете дізнатись більше?

Повелитель "електричок": як одіозний залізничник продав Києву ліцензію на міську електричку

Звільнений за корупцію залізничник влаштувався на роботу радником мера столиці і продав міській владі ліцензію на перевезення киян за допомогою міської електрички.

Річниця націоналізації Приватбанку. Що відбулося з банком за рік?

Скільки платникам податків коштувала націоналізація Привату, що відбувалось у найбільшому банку країни протягом року та якою б була ціна альтернативних варіантів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: