"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 15 листопада 2017, 21:00

Про поїзди в обхід України, про сімейство Януковичів і про перекази від "заробітчан".

Про поїзди в обхід України. Російська Федерація закінчила будівництво залізничного полотна в обхід України. Тепер, поїзди, що прямують з Москви та Санкт-Петербурга на південь РФ, не заїжджають на територію України.

Про Нафтогаз. "Нафтогаз" залишили без ліцензій на розробку газоносних площ. Одіозний нардеп Сергій Каплін вважає, що промисел вуглеводнів - це непрофільна для "Нафтогазу" діяльність.

Про Укравтодор. Славомір Новак вже рік працює керівником Державного агентства автомобільних доріг. Сьогодні відбувся його звіт перед міністрами. Серед іншого, він розповів про те, скільки вдалося заощадити на закупівлях, які у агентства пріоритети по ремонту доріг і про важливість підвищення рівня безпеки на дорогах.

Реклама:

Про субсидії. У січні цього року субсидію на оплату житлово-комунальних послуг отримували 7,5 мільйона українських сімей. У нинішньому опалювальному сезоні їх кількість скоротилася до 6,6 мільйона.

Про сімейство Януковичів. Олександр Янукович, син "легітимного" екс-президента, і, по-сумісництву, колишній власник 100% акцій банку ВБР, намагався відсудити у держави 1,6 мільярда гривень. Не вийшло.

Про перекази від "заробітчан". Не секрет, що українці отримують грошові перекази від своїх родичів, що працюють в Європі. За результатами 9 місяців цього року з Європи прийшло 1,75 мільярда доларів переказів. Це офіційно, з використанням систем переказу коштів.

Про Суркісів. Брати Суркіси продовжують битися з державою за "свої" гроші. Вони не вважають себе пов'язаними з Приватбанком епохи Коломойського особами і вимагають повернути 1,05 мільярда гривень і 266 тисяч доларів. Справа дійшла до державної виконавчої служби.

Ви хочете знати більше?

Регулювання криптовалют: 200 грамів свіжого законно намайненого біткоїна, будь ласка

Упевнена хода криптовалют світом спонукала вітчизняних законодавців приступити до розробки профільної нормативної бази. Цей крок може виявитися передчасним. Для початку вистачить чинних законів.

Приховані важелі інфляції. Хто виграє від прискореного зростання цін

На початку листопада Нацбанк переглянув прогноз інфляції і визнав: ціни зростатимуть швидше, ніж передбачалося раніше. Вищий рівень інфляції може призвести до глибинних зрушень у фіскальних та боргових планах держави.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!