Великий російський взуттєвий рітейлер збанкрутував

Четвер, 14 вересня 2017, 19:34

Арбітражний суд Москви визнав банкрутом великого російського взуттєвого рітейлера АТ "Фірма "Анта" (бренд Carlo Pazolini).

Про це пише "РИА Новости".

Як повідомив в суді представник тимчасового керуючого Майї Яровікової, на момент перших зборів кредиторів, які пройшли в серпні, до реєстру вимог кредиторів "Анти" були включені вимоги на 6,4 мільярда рублів.

Всі кредитори проголосували за введення конкурсного виробництва.

Реклама:

Суд затвердив конкурсним керуючим арбітражного керуючого Сергія Бойка. Його звіт про хід банкрутства призначений на 5 березня.

Carlo Pazolini - восьмий за величиною взуттєвий рітейлер на російському ринку і четвертий серед російських взуттєвих підприємств. Виручка компанії в 2015 році становила 7,3 млрд рублів.

Carlo Pazolini - один з небагатьох російських рітейлерів, хто зміг зберегти свій український актив.

Справа в тому, що рітейлер ніколи не належав росіянам напряму, писала раніше Liga.net.

До недавнього часу магазини керувалися ліквідованим зараз Карло Пазоліні Трейдінг, кінцевими бенефіціарами якого були генеральний директор мережі Анатолій Греков і маловідома широкому загалу Алла Гракова.

Правонаступником фірми стала черкаська компанія з аналогічною назвою і таким же переліком власників, яка також знаходиться в процесі ліквідації.

Зараз магазини Carlo Pazolini знаходяться в управлінні іншої юридичної особи - компанії Дет Груп, якою володіє директор з розвитку мережі Ростислав Резун.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: