"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 20 липня 2017, 21:00

Головні події четверга, 20 липня.

Про турбіни Siemens. Росії вдалося доставити в окупований Крим газові турбіни виробництва Siemens, однак жодна російська компанія раніше не запускала і не обслуговувала такі турбіни без допомоги виробника.

Про лічильники. У НКРЕ повідомили, що споживач має право за свій власний рахунок придбати та встановити газовий лічильник для своєї квартири.

Про вугілля. У липні антрацит з Росії почне імпортувати "ДВ Нафтогазовидобувна компанія" російського бізнесмена Павла Фукса.

Реклама:

Про енергоефективність. Президент Петро Порошенко підписав закони про фонд енергоефективності та про енергетичну ефективність будинків.

ОмелянVSБалчун. Міністр інфраструктури Володимир Омелян сподівається, що команда "Укрзалізниці" на чолі з головою компанії Войцехом Балчуном буде змінена найближчим часом.

Про бетонні дороги. Міністр інфраструктури заявив, що будівництво першої бетонної дороги в Україні може розпочатися вже наступного року.

Про електроенергію для боржників. Луганське енергетичне об’єднання прийняло рішення про відновлення постачання електроенергії підприємствам-боржникам.

Про держкомпанії. Оприлюднено звіт про діяльність 100 найбільших державних підприємств за січень-вересень 2016 року – вони показали прибуток у 40 мільярдів.

Про держборг. Україна витрачає 4% ВВП на обслуговування зовнішнього боргу, що в грошовому еквіваленті становить понад 100 мільярдів гривень щорічно.

Тексти дня.

Економіка лоукостів і аеропортів: п'ять графіків, які пояснюють все

Відмова авіакомпанії Ryanair працювати в Україні спонукала експертів зайнятися аналізом доходів і витрат аеропортів. Раптом виявилося, що вони і не повинні заробляти на лоукостах.

Як заражалася Україна: хронологія найбільшої в історії кібератаки

Вірус Nyetya, він же Petya, зачепив чимало компаній. Cisco виявила, як він отримав доступ до даних і що вкрав з комп'ютерів. Компанія встановила: вірус лише маскувався під здирника грошей, насправді він був руйнівником.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!