"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 6 червня 2017, 21:00

Головні економічні новини за 6 червня.

Про Газпром та Нафтогаз. Україна дістане право на примусове виконання рішення Стокгольмського арбітражу, якщо "Газпром" відмовиться виконувати рішення суду і відшкодовувати компенсацію НАК "Нафтогаз України".

А заступник голови правління "Газпрому" Олександр Медведєв спростував скасування Стокгольмським арбітражем правила take or pay в контракті з українським "Нафтогазом".

Ще "Газпром" не був допущений до участі в розгляді в Європейському суді позову "Нафтогазу" щодо рішення Єврокомісії про розширений доступ "Газпрому" до газопроводу OPAL.

Реклама:

Про Приватбанк. Журналісти проекту з розслідувань корупції і організованої злочинності назвали компанії, які отримали кредитів на понад мільярд доларів перед націоналізацією Приватбанку.

Про Крим. Комітет постійних представників ЄС вирішив продовжити на рік санкції проти окупованого Криму.

Про резерви НБУ. Міжнародні резерви Національного банку в травні збільшилися на 3% до 17,618 мільярда доларів порівняно з квітнем.

Про квоти. Комітет постійних представників ЄС досяг домовленості            щодо позиції Ради ЄС щодо тимчасових торговельних преференцій для України.

Про Ryanair. Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що його відомство проводить перемовини з лоукостером Ryanair щодо заходу в інші міста України.

Про Тайланд. Міністр закордонних справ Павло Клімкін та міністр закордонних справ Таїланду Дон Прамудвін підписали торговельну угоду

Текст дня:

Ринок землі = кредитний бум: як банки готуються до земельної реформи

Які "плюси" та "мінуси" земельної реформи для банків і як зараз вибудовані відносини між фінансовими корпораціями та аграрним сектором.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!