"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНЕ ЗА ВИХІДНІ

Неділя, 11 червня 2017, 21:00

Головні економічні новини вихідних.

Про "борг Януковича". Україна до 23 червня подасть апеляцію на рішення Високого суду Лондона за борговим спором України та РФ щодо єврооблігацій на суму 3 мільярди доларів.

Про виведення коштів. Сума коштів, виведених українськими банками за кордон через кореспондентські рахунки в іноземних банках в рамках так званої "альпійської схеми", може перевищувати 800 млн доларів.

Про Коломойського. Бізнесмен Ігор Коломойський звернувся до Печерського районного суду столиці з проханням розірвати договір поруки з Нацбанком по боргах "Приватбанку".

Реклама:

Про Костянтина Жеваго. Суд задовольнив позов ліквідатора банку "Фінанси та кредит" та вирішив стягнути 230 мільйонів гривень з підприємств бізнесмена Костянтина Жеваго.

Про резерви НБУ. Чисті валютні резерви НБУ у травні зросли на 347 мільйонів доларів (+7,5%), а з початку року – на 751 мільйон доларів (+17,8%) – до 4,98 мільярда доларів.

Про зарплатню. Середня зарплата штатного працівника-чоловіка в I кварталі 2017 року становила 7 160 гривень, що на 27,5% більше, ніж середня зарплата штатної працівниці-жінки.

Про Норвегію. Україна зможе налагодити імпорт норвезького газу через Польщу у 2022 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!