"Укрпошта" готує новий сервіс доставки з AliExpress

Середа, 8 лютого 2017, 20:33

"Укрпошта" спільно з китайським онлайн-рітейлером AliExpress та логістичною компанією Сainiao почали розробку нового продукту з частковим трекінгом для економічної доставки.

Про це йдеться у повідомленні "Укрпошти".

Як зазначається, цей спосіб доставки надасть необхідну можливість відслідковування, матиме швидші терміни, але й лишатиметься максимально привабливим по ціні навіть для найдешевших масових товарів.

У компанії нагадали, що AliExpress змінює політику доставки замовлень до низки країн, в тому числі й до України.

Реклама:

"Цей крок підвищить якість сервісу доставки. При цьому, як очікується, для самих покупців не буде значної зміни вартості доставки, лишатиметься й звична опція безплатної доставки для багатьох товарів", - йдеться у повідомленні.

"Починаючи з 7 лютого, продавці на AliExpress повинні присвоювати всім відправленням трекінг-номери для відстеження в поштових системах (раніше вони могли відправляти також і прості відправлення, які неможливо було відстежити)", - повідомляє прес-служба.

"Такі кроки є частиною глобальної стратегії AliExpress з надання більш якісного та надійного сервісу доставки товарів. Вони нададуть клієнтам можливість оперативно відслідковувати відправлення, а також допоможуть зменшити кількість випадків шахрайства з боку як покупців, так і продавців", - заявили у компанії.

Сainiao - логістична компанія групи Alibaba, яка займається левовою часткою всіх операцій на торговому майданчику.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: