Компанія Razer представила ноутбук з трьома моніторами

Понеділок, 9 січня 2017, 14:00
 
Razer

Американська компанія Razer, що спеціалізується на виробництві геймерського обладнання, представила на міжнародній виставці електроніки CES 2017 ігровий ноутбук з трьома моніторами.

Про це, з посиланням на повідомлення компанії, пише N+1.

"У більшості випадків люди використовують для роботи з комп'ютером один монітор. Проте, в деяких ситуаціях користувачеві може бути зручно використовувати відразу кілька моніторів, на яких зручно розташувати велику кількість вікон з різною інформацією. Крім того, кілька моніторів можуть бути корисні в комп'ютерних іграх, надаючи додатковий огляд", - пише видання.

Реклама:

Новий ноутбук Razer Project Valerie використовує відразу три 17,3-дюймових 4K-екрани з сумарним дозволом 11520×2160 пікселів. Бічні екрани оснащені автоматичним приводом, який їх розкладає при відкритій ноутбуку і фіксує в одному положенні.

З технічних характеристик портативного комп'ютера виробник повідомляє тільки про відеокарту - всередині Project Valerie встановлена NVIDIA GeForce GTX 1080.

Відзначається, що незвичні за компонуванням ноутбуки існують і в інших виробників електроніки.

"Наприклад, подібні пристрої випускає Asus, також ноутбуки з двома екранами випускалися японською компанією Kohjinsha. Крім того, існують і інші приклади незвичайного компонування ноутбука - наприклад, у Apple є патент на ноутбук без клавіатури, а Lenovo вже продає подібні пристрої Yoga Book", - пише N+1.

Razer
Razer
Razer

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: