"Укрнафта" анонсувала підвищення зарплат на 15%, але не всім

П'ятниця, 30 вересня 2016, 12:23

Найбільша нафтовидобувна компанія "Укрнафта" вирішила збільшити посадові оклади працівників на 15% з 1 жовтня.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передають Українські Новини.

"Керівництво "Укрнафти" вирішило підвищити на 15% оклади і тарифні ставки працівникам компанії.

Крім того, для співробітників робітничих професій вводиться тимчасова додаткова щомісячна виплата в розмірі 15% від місячного доходу.

Реклама:

"Підвищення зарплат відбудеться з 1 року і торкнеться працівників усіх структурних одиниць компанії і апарату управління (за винятком відділень реалізації нафтопродуктів і управління по виробництву аміаку "Полтаванафтогаз")", - йдеться в повідомленні компанії.

У співробітників відділень реалізації нафтопродуктів і управління по виробництву аміаку "Полтаванафтогаз" підвищення відбудеться в грудні, одночасно з підвищенням мінімальної заробітної плати в країні.

"Укрнафта" сильно відстає від середньогалузевих показників, як за рівнем оплати праці, так і по продуктивності. Ми почали реструктуризацію структурних одиниць, і перегляд рівня зарплат є частиною проекту по трансформації компанії", - цитує прес-служба слова голови правління компанії Марка Роллінса.

Дане рішення не стосується співробітників, що працюють на умовах індивідуальних трудових договорів.

Це друге підвищення заробітних плат в компанії в поточному році - в травні тарифні ставки і оклади зросли на 5%.

Середньомісячна зарплата в "Укрнафті" за 6 місяців 2016 року становила 6 662 гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що реальна заробітна плата в липні 2016 року порівняно із червнем 2016 року збільшилася на 0,9%, відносно липня 2015 року - на 14,8%.

Як відомо, ПАТ "Укрнафта", найбільша нафтовидобувна компанія країни, в січні-червні 2016 року отримала чистий збиток 10,091 мільйона гривень проти 3,910 мільярда гривень чистого прибутку за аналогічний період 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: