"Нафтогаз" шукає бажаючих на буріння свердловин

Четвер, 1 вересня 2016, 15:25

НАК "Нафтогаз України" запрошує компанії взяти участь у відкритих торгах на закупівлю робіт з буріння свердловин на родовищі Академіка Шпака Будищансько Чутівської ліцензійної ділянки, Полтавської області.

Про це йдеться у повідомленні НАК.

Як зазначається, основні завдання, які мають бути реалізовані, повний комплекс робіт по спорудженню свердловин на ліцензійних ділянках, а саме: провести відведення земельної ділянки під спорудження свердловин, будівництво майданчиків під бурову установку, промислово-геофізичні дослідження, цементування, споруджуванню пошукових свердловин, перфорацію експлуатаційної колони, рекультивацію бурового майданчика, тощо.

Очікувана вартість закупівлі становить 215 млн грн.

Строк виконання робіт – до 31.12.2017 року. 

"Нафтогаз" має намір шляхом проведення відкритих торгів визначити підрядника, що виконуватиме такі роботи на найбільш конкурентних умовах", - йдеться у повідомленні.

Крім того, учасники торгів мають відповідати кваліфікаційним вимогам, зокрема: мати обладнання та матеріально-технічну базу, працівників з відповідною кваліфікацією та документально підтверджений досвід виконання аналогічного договору з буріння похило-спрямованих свердловин на нафту або газ глибиною не менше 3000 метрів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!