Насіров назвав пріоритетні напрями реформування митниці

Четвер, 5 травня 2016, 11:46

Державна фіскальна служба визначила пріоритетні напрями реформування митниці.

Про це повідомив голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, передає прес-служба відомства.

"Угода про Асоціацію з Євросоюзом вимагає імплементації низки положень в митній сфері. В першу чергу йдеться про проведення низки реформ. Сьогодні службою визначено пріоритетні напрями реформування митниці", - сказав Насіров.

За його словами, серед важливих завдань, які допоможуть вдосконалити митну систему України та налагодити взаємовідносини з бізнесом - спрощення митних процедур, електронізація сервісів, вдосконалення системи аналізу ризиків, повний запуск "Єдиного вікна", мінімізація митних правопорушень, приєднання до NCTS, розбудова інфраструктури та створення інституту уповноваженого економічного оператора.

Реклама:

"Не менш важливим для розбудови митної справи є співпраця з міжнародною спільнотою. Для цього ми працюємо над реалізацією низки ініціатив - дотримання курсу на міжнародне співробітництво, інтенсифікація обміну інформацією, поширення інтегрованого управління кордонами на всі пункти пропуску та запровадження посади митного аташе", - зазначив Насіров.

"Впровадження запропонованих реформ стане відображенням найкращого європейського та світового досвіду в галузі митної справи, дозволить пришвидшити митні процедури і встановити новий формат взаємодії між митними органами та бізнесом", - наголосив він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!