"Укргазвидобування" похвалилося мільйонами, які зекономило на метанолі

Четвер, 7 квітня 2016, 19:58

130 млн гривень "Укргазвидобування" вдалося зекономити за 8 місяців роботи (з серпня 2015 року по квітень 2016 року) на закупівлі тільки одного з великого переліку необхідних для газовидобування інгредієнтів - метанолу.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"До приходу нової команди, на протязі довгого періоду часу, трималася середньозважена ціна в 1460 дол за тонну. Новій команді вдалося поступово знизити ціну до 900 дол за тонну. Ця різниця в 560 дол на тонні (зниження майже на 40%) дала значний економічний ефект", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прозорість процедур закупівель, збільшення числа учасників тендерів, запровадження реальної конкуренції між постачальниками дозволило загалом заощадити 920 млн грн тільки на закупівлях за час роботи нової управлінської команди.

Реклама:

 "Ресурси, які ми отримуємо від підвищення ефективності бізнес-процесів, від усунення корупційної складової в діяльності УГВ, ми спрямовуємо на інвестиції в зростання видобутку газу - заходи інтенсифікації, ремонту зношеного обладнання, впровадження нових технологій. Розвиток української газовидобувної галузі - основа нашої енергетичної безпеки", - зазначив голова ПАТ "Укргазвидобування" Олег Прохоренко.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!