У МінАПК визначилися з головою "Артемсолі"

Понеділок, 11 квітня 2016, 15:02

8 квітня постійно діюча Комісія з проведення конкурсного відбору керівників держпідприємств шляхом відритого голосування визначила переможця конкурсу на заміщення посади директора ДП "Артемсіль", яким став в.о. директора підприємства Володимир Доля.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства.

"До складу конкурсної комісії входять представники маркетингових і консалтингових компаній: Kienbaum, ARTE Business Group, rabota.ua", - повідомили у МінАПК.

Як наголошується, наразі Мінагрополітики готує подання до Кабінету міністрів щодо погодження призначення Долі на посаду директора ДП "Артемсіль".

Реклама:

"Головним завданням новообраного керівника держпідприємства має стати передприватизаційна підготовка підприємства. Адже, як раніше повідомлялось, "Артемсіль", як і інші підприємства зі сфери Мінагрополітики будуть підготовлені та передані Фонду держмайна для приватизації", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, заяви на участь в конкурсному відборі подали 30 претендентів, до участі в наступному етапі було допущено 29 учасників, захищали конкурсні пропозиції 25 учасників.

Раніше колишній директор ДП "Артемсіль" Денис Фоменко, розповів ЕП про те, що міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко привертав кураторів-бізнесменів, які повинні були стежити за директорами держпідприємств.

Нагадаємо, що за даними розслідування програми "Схеми", обсяг продажів продукції державного підприємства "Артемсіль" в 2015 році через приватних посередників склав 568,8 тисяч тонн, або 81,9% від загального обсягу реалізації.

Як відомо, у січні Національне антикорупційне бюро почало розслідування проти топ-менеджменту компанії "Артемсіль",підозрюючи їх в обслуговуванні інтересів перекупників.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: