Metrovka презентувала інноваційний пошук нерухомості

Понеділок, 28 березня 2016, 10:00

PROMOTED

У лютому 2016 року компанія Metrovka запустила оновлену версію сайту нерухомості. Розумний сервіс шукає підходящі об'єкти разом з користувачем, допомагаючи заощадити дорогоцінний час.

 

На численних сайтах оголошень з продажу/оренди нерухомості легко заблукати. Через велику кількість об'єктів, між якими слід вибирати, процес пошуку квартири займає багато часу. Більшість оголошень виявляються неактуальними, а об'єкти - неіснуючими. Компанія Metrovka запустила інноваційний сервіс пошуку нерухомості, який вирішує основні проблеми ринку. Функціональні можливості сайту не мають аналогів в Україні.

  • Розумний пошук. Всім об'єктам всередині системи виставляються оцінки на підставі якості фотографій, опису та інших параметрів. Зайшовши на сайт, користувач, в першу чергу, бачить найякісніші об'єкти, а не останні додані.
  • Гео-рекомендації. Коли користувач відкриває сторінку вподобаного об'єкту, система автоматично підбирає і показує йому схожі варіанти поруч.
  • Вибране. Для того, щоб порівняти кілька об'єктів, не потрібно тримати відкритими десяток вкладок. Користувачеві досить додати вподобані об'єкти в "Вибране", і вони компактно розмістяться на одній сторінці. Повернутися до їх перегляду можна в будь-який час.

У найближчому майбутньому компанія Metrovka планує впровадити ще кілька корисних функцій для шукачів нерухомості.

Реклама:
  • Цікаві об'єкти. Скоро кожне оголошення буде доповнене корисною інформацією про цікаві об'єкти поруч. Якщо поруч з будинком, який сподобався користувачеві, буде знаходиться парк, озеро, музей, торгово-розважальний центр або пляж, він про це дізнається.
  • Пошук нерухомості в Telegram. Впровадження спеціалізованого робота для популярного месенджера дозволить шукати нерухомість і домовлятися про зустріч з продавцем прямо в Telegram.
  • Повідомлення про підходящі об'єкти. Якщо користувач не знайде об'єкта за вказаними параметрами, можна буде зберегти пошук і отримувати повідомлення, якщо з'являться відповідні пропозиції.

Не тільки користувачі, але й ріелтори та агенції нерухомості отримують багато переваг від роботи з сайтом нерухомості Metrovka. Кожному брокеру надано доступ до статистики об'єктів в особистому кабінеті. Тут же, прямо біля оголошень, розташовуються персональні рекомендації по редагуванню пропозицій. Корисні поради допомагають ріелтору зробити його оголошення привабливішими. В якості додаткової реклами можна використовувати розміщення в ТОП, додати мітку Терміново і виділити оголошення золотим кольором.

Зараз команда Metrovka розробляє CRM систему, яка дозволить брокерам стежити за успішністю різних об'єктів, а агенціям нерухомості - за результатами роботи окремих ріелторів. Також планується впровадження функції вивантаження оголошень на 25 сайтів-партнерів і запуск системи тайм-менеджменту задач для ріелторів та агенцій нерухомості. Компанія рішуче налаштована змінити сервіс вітчизняного ринку нерухомості, зробивши його максимально комфортним і ефективним для укладення угод між ріелторами, власниками квартир та їх клієнтами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!