Fitch знизив рейтинг "Укрзалізниці" у зв'язку з реструктуризацією

Четвер, 24 березня 2016, 16:54

Fitch знизило рейтинг публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" з С до RD в зв'язку з реструктуризацією єврооблігацій і підвищило до ССС.

Про це йдеться в повідомленні агентства, передають "Українські Новини".

Згідно з повідомленням, після реструктуризації боргів Fitch відкликав довгостроковий рейтинг в іноземній валюті C і підвищив рейтинг підприємства до ССС.

Агентство також підтвердило довгостроковий рейтинг в національній валюті RD і національний довгостроковий рейтинг "RD (Ukr)".

Реклама:

Відповідно до шкали Fitch, рейтинги групи ССС означають, що дефолт емітента, якому вони привласнені, представляється реальною можливістю, а здатність виконувати фінансові зобов'язання залежить від ділової або економічної кон'юнктури.

Рейтинг RD означає, що емітент, на думку Fitch, допустив і не усунув дефолт по платежах, облігаціями, кредиту або іншим суттєвим фінансовим зобов'язанням, але щодо нього не розпочато процедуру банкрутства, не призначено тимчасовий керуючий і не розпочато конкурсне виробництво, процедура ліквідації або інші офіційні процедури припинення діяльності, і такий емітент не припиняв діяльність будь-яким іншим чином.

Як повідомлялося, міжнародне рейтингове агентство Fitch оновило рейтинг публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" на рівні С через реорганізацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: