Українська "Терра Фуд" вироблятиме сири у Латвії

Четвер, 10 березня 2016, 15:17

Група компаній "Терра Фуд", один з найбільших українських виробничо-торгових холдингів, почала виробництво сирів в Латвії на експорт.

Про це передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на латвійське видання delfi.lv.

Як повідомляється, молокопереробне підприємство Latvian Dairy, що належить українському капіталу,  почало працювати на колишньому заводі DK Daugava в Серені Яунелгавської волості.

Latvian Dairy є дочірнім підприємством української компанії "Терра Фуд", яке було засновано, коли в жовтні 2015 року українські інвестори купили молокопереробний завод DK Daugava у російського підприємства "Гоголь-моголь", якому передав свої частки капіталу засновник і колишній власник заводу Айгар Вайварс.

Реклама:

Крім того, як повідомляється з посиланням на бюро з нагляду за закупівлями (БНЗ), незабаром Latvian Dairy має намір закупити обладнання по переробці молока та виробництву сиру на суму 250 млн євро.

ГК "Терра Фуд", заснована в 1999 році, є одним з найбільших в Україні виробничо-торгових холдингів, який включає три напрямки бізнесу - молочний, м'ясний і агропромисловий.

Компанія реалізує молочну продукцію під ТМ Premialle, "Біла лінія", "Тульчинка", "ФЕРМА", "Вапнярка".

Пізніше, група компаній "Терра Фуд", великий виробник молочної продукції, спростувала причетність до латвійського молокопереробного підприємства Latvian Dairy.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: