"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Терра Фуд" відхрестилася від купівлі заводу в Латвії

П'ятниця, 11 березня 2016, 13:19

Група компаній "Терра Фуд", великий виробник молочної продукції, офіційно спростовує причетність до латвійського молокопереробного підприємства Latvian Dairy.

Про це йдеться в повідомленні компанії, пише "Дело".

"Офіційно повідомляємо: на сьогодні ТОВ "Терра Фуд" не має відношення до заводу SIA "Latvian Dairy". ТОВ "Терра Фуд" не проводило операції з придбання заводу DK Daugava у компанії "Гоголь-моголь", - йдеться в заяві.

Раніше латвійське видання Delfi повідомило, що підприємство Latvian Dairy почало працювати на колишньому заводі DK Daugava в Серені Яунелгавької волості, виготовляючи сири на експорт.

Реклама:

Повідомлялося, що Latvian Dairy є дочірнім підприємством української компанії Terra Food, яка в жовтні 2015 року купила молокопереробний завод DK Daugava у російського підприємства "Гоголь-моголь".

"Терра Фуд" заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності.

ГК "Терра Фуд", заснована в 1999 році, є одним з найбільших в Україні виробничо-торгових холдингів, який включає три напрямки бізнесу - молочний, м'ясний і агропромисловий.

Виробничі потужності молокопереробних підприємств холдингу становлять: 43 тис. тонн сиру, 113,6 тис. тонн вершкового та вершково-рослинного масла, а також 120 тис. тонн продукції з незбираного молока в рік.

Компанія реалізує молочну продукцію під ТМ Premialle, "Біла лінія", "Тульчинка", "ФЕРМА", "Вапнярка".

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: