Ситник здивований заявою Пивоварського про справу проти нього

Четвер, 11 лютого 2016, 13:03

НАБУ розслідує справу за заявою народного депутата про зарплати в конвертах чиновників та міністрів. В рамках розслідування було викликано Андрія Пивоварського, однак він не є підозрюваним.

Про це під час брифінгу повідомив директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник.

"До нас звернувся ще минулого року народний депутат із заявою про те, що не тільки Пивоварський, а цілий список чиновників та інші міністри отримують зарплати в конвертах і скоюють незаконне збагачення", - зазначив Ситник.

За його словами, з цього приводу був викликаний ще минулого року міністр Пивоварський, який заперечив ці факти.

Реклама:

"Я був здивований, що саме вчора він за два місяці після візиту НАБУ заявив, що нібито проти нього порушене кримінальне провадження", - сказав він.  "Депутат, який написав це звернення так і не з'явився, і усно сказав, що нічого не знає про ці факти, які зазначені в моєму зверненні", - зазначив Ситник.

За його словами, заяву в НАБУ подав нардеп Денисенко В. І. Він також поскаржився на зловживання правом нардепів на звернення до НАБУ.

Ситник наголосив, що провадження розслідується, але Пивоварський не є підозрюваним.

У свою чергу нардеп Вадим Денисенко (БПП) на своїй сторінці в Facebook повідомив, що це саме він звернувся до НАБУ. За його словами, "один із працівників міністерства Максим Бурячок заявив, що йде з міністерства через те, що не може миритися з зарплатами в конвертах (він називав цифру від 2 до 10 тис дол США). Після цього я звернувся до НАБУ розглянути цю заяву цієї конкретної фізичної особи (скріншот додавався)", - пояснив Денисенко. 

Прочитав заяву міністра Андрія Пивоварського, що за поданням депутата Денисенка на нього відкрита кримінальна справа в Н...

Опубликовано Vadym Denysenko 10 февраля 2016 г.

У середу, 10 лютого, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявив, що стосовно нього порушено кримінальну справу, про що він дізнався в Національному антикорупційному бюро (НАБУ).

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: