Пінчук вирішив офіційно отримати статус власника банку "Кредит Дніпро"

Вівторок, 21 липня 2015, 13:01

Бізнесмен Віктор Пінчук подав до НБУ пакет документів на набуття контролю над банком "Кредит Дніпро" (Київ) через компанію Paramigiani Management Limited (Кіпр).

Про це повідомляється в прес-релізі банку, передає "Інтерфакс-Україна".

"Після отримання погодження Нацбанком 100% непрямої участі в банку перейде компанії  "Параміджані Менеджмент Лімітед "(Paramigiani Management Limited), 99% акцій якої прямо і ще 1% опосередковано належать Віктору Пінчуку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, таким чином, банк адаптує структуру власності відповідно до нових вимог НБУ про надання відомостей про структуру власності, які вступили в силу 23 травня 2015.

Реклама:

Як наголошується в повідомленні, в НБУ вже направлений пакет документів, у тому числі, і договір купівлі-продажу 100% акцій компанії "Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед" - єдиного акціонера банку, кінцевим власником якого є Пінчук.

Банк "Кредит Дніпро" заснований в 1993 році. Єдиним акціонером банку на початок квітня 2015 була компанія "Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед" (Кіпр, 100%), бенефіціарами - Пінчук і члени його сім'ї.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: