Податкову буде курирувати екс-СБУшник Білан, митницю - юрист Лікарчук

Вівторок, 5 травня 2015, 16:12

Податкову міліцію на посаді першого заступника голови ДФС буде курирувати Сергій Білан, який до цього довго працював у Службі безпеки у напрямку боротьби з контрабандою, а роботу митниці в ранзі заступника голови ДФС - партнер юрфірми "Авеллум Партнерс" Костянтин Лікарчук.

Відповідні розпорядження Кабінет міністрів прийняв на позачерговому засіданні у вівторок за поданням нового голови ДФС - Романа Насірова, затвердженого в цей же день за підсумками конкурсу, повідомила міністр фінансів Наталія Яресько.

Вона зазначила, що запропонувала директору з фінзвітності та управлінських систем "ArcelorMittal Кривий Ріг" Андрію Коломійцю, який пройшов у фінал разом із Насіровим, очолити Держфінінспекцію, проте він відмовився.

"Думаю, хлопці впораються", - прокоментувала міністр ці призначення.

Реклама:

Вона повідомила, що прем'єр Арсеній Яценюк дав новому керівництву ДФС три місяці на впровадження реальних змін: наведення порядку в роботі фіскальних органів, зменшення корупції; зміну всієї вертикалі на рівні областей і районів та прихід нових людей на ці посади; збільшення надходження податків за рахунок детінізації та боротьби з податковими ямами і за рахунок боротьби з контрабандою.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 5 травня призначив депутата від "Блоку Петра Порошенка" РоманаНасірова головою Державної фіскальної служби.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: