Найближчими днями в міністерствах створять цільові команди з реформ - АП

Вівторок, 17 лютого 2015, 19:03

В українських міністерствах і відомствах буде створено цільові команди з реформ.

Про це повідомив заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків після засідання Національної ради з реформ у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Підтримано пропозицію щодо відповідальних за реформи та деяких керівників цільових команд реформ. Це 15 ключових реформ", - повідомив Шимків на брифінгу за підсумками засідання Нацради з реформ.

Він додав, що було наголошено на необхідності створення до 20 лютого таких цільових команд реформ у міністерствах і відомствах.

"Було схвалено рішення щодо моніторингу імплементації реформ, а це означає, що кожна цільова група, яка працюватиме над розробленням або імплементацією реформ, має визначити 20-30 показників, які визначатимуть хід реформ", - зазначив Шимків, додавши, що цю пропозицію було розроблено спільно з представниками ЄС.

Крім того, за його словами, було ухвалено рішення, що Нацрада з реформ засідатиме кожні два тижні, і на наступному засіданні, попередньо запланованому на 2 березня, обговорюватиме реформу у сфері охорони здоров'я і НАК "Нафтогаз-Україна".

Реклама:

"На 16 березня запланована презентація програми енергонезалежності, популяризації України у світі, і п’яте засідання стосуватиметься реформи системи національної безпеки і оборони, реформа фінансового сектора - на 30 березня", - сказав заступник голови АП.

Таким чином, за словами Шимківа, засідання Нацради з реформ відбуватимуться на постійній основі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!