У Міненерго спростували інформацію про вилучення документів

Субота, 8 листопада 2014, 14:21

У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості не було вилучення документів, на допит викликали керівників компаній "Укрінтеренерго" і "Центренерго".

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в Міненерговугілля у відповідь на прохання прокоментувати повідомлення ЗМІ про нібито проведені допити співробітників відомства і вилучення документів.

"Керівники компаній "Укрінтеренерго" і "Центренерго" були викликані на допит в Генпрокуратуру України. Водночас ніяких виїмок документів або обшуків ні в названих компаніях, ні в міністерстві не було", - повідомили в Міненерговугілля.

Раніше ZN.UA з посиланням на джерело в оточенні прем'єр-міністра повідомило, що президент України Петро Порошенко на засіданні РНБО поставив під сумнів прозорість схеми поставок вугілля з Південно-Африканської Республіки в Україну.

Реклама:

"За наявною інформацією, перевірку витрат Міненерго під час закупівлі вугілля було оформлено рішенням РНБО. За деякими відомостями, 6 листопада співробітники Генеральної прокуратури провели перші допити співробітників міністерства та здійснили вилучення необхідних документів", - пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: