США нададуть Україні техдопомогу в розмірі 34,4 мільйона

Четвер, 27 листопада 2014, 12:46

Уряд США надасть Україні  додаткову технічну допомогу в розмірі 34,4 млн доларів.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства економіки.

Як зазначається, для сприяння більш прозорим і підзвітним процесам врядування за широкої участі громадян України буде залучена додаткова технічна допомога Уряду США в розмірі 12,4 млн доларів.

"Ця допомога буде направлена на покращення законодавчого середовища згідно з європейськими стандартами, зокрема на вдосконалення антикорупційного та виборчого законодавства (11 млн доларів), також на вдосконалення функцій громадського нагляду й участі громадян у процесах урядування (1, 4 млн доларів) і зростання рівня підзвітності Уряду України й дотримання норм верховенства права",- йдеться у повідомленні.

Реклама:

22 млн доларів технічної допомоги буде виділено для впровадження проектів технічної допомоги з метою забезпечення розвитку сталої демократії в Україні.

Технічна допомога дозволить підвищити рівень енергетичної безпеки України, також буде залучено 6,6 млн доларів для підтримки малих і середніх підприємств місцевою владою.

На збільшення обсягів сільськогосподарського виробництва буде залучено 5 млн доларів. Реалізація підтримки напряму зміцнення потенціалу приватного сектору економіки становить 2,5 млн доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!